Azeztulit - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Azeztulit - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice

Index Alfabetic > Cristale A - E > ( A )

INFORMAȚII:
Denumire: numele provine de la un grup de ființe inter-dimensionale numit "Azez". Semnificația acestui nume este aceea de "Lumină fără nume", întruchiparea acestei lumini fiind Marele Soare Central al Căii Lactee.
Descriere: Azeztulit-ul nu este clasificat de Uniunea Internațională de Mineralogie. El reprezintă o marcă comercială înregistrată în S.U.A. deținută de compania Heaven & Earth. În esenţă, Azeztulit-ul este o varietate de Cuarț alb-lăptos,  bioxid natural de siliciu, care se găsește în roci în stare neconsolidata (ca nisip), in mase de rocă sau sub formă de cristale hexagonale translucid-transparente, incolore (în stare pură) sau diferit colorate (când are în conținut alte substanțe). Compania descrie Azeztulit-ul ca fiind o piatră foarte luminoasă, lăsând o senzație de ceară la atingere, care conține în substanță bule microscopice de apă. Aceasta se găsește în Carolina de Nord și Vermont S.U.A., și este căutat în special de vindecători, shamani, terapeuți, pentru proprietățile sale unice metafizice.
Culoare: alb-lăptos spre  incolor (dar se pare că au fost descoperite și varietăți colorate).
Duritate: 7 (din 10).
Sistem de cristal: triclinic.
Formula chimică: SiO2
(dioxid de siliciu).
Luciu: vitros, translucid spre transparent.
Legenda: spune povestea unui popor de ființe de lumină foarte avansat, numit Azez, care a modificat anumite depozite de Cuarț și a programat cristalele cu o serie de cunoștințe și informații de lumină ce pot fi accesate de cei care urmează o cale spirituală. Astfel, Azeztulit-ul este un cristal cu frecvențe deosebit de ridicate care îmbunătățește viziunea interioară și dezvoltă abilitățile psihice. Informațiile despre existența și locațiile în care pot fi găsite aceste cristale au fost primite prin channeling de către Naisha Ahsian, autoare de cărți și dezvoltator de tehnici de cristaloterapie. Cu toate că acest cristal nu este clasificat de Uniunea Internațională de Mineralogie, Azeztulit-ul devine din zi în zi mai cunoscut și mai apreciat în comunitățile parapsihice din întreaga lume.
Precauție: datorită faptului că acest cristal nu diferă semnificativ din punct de vedere fizic față de Cuarțul clasic, diferențele apărând însă semnificativ la nivel energetic, există posibilitatea să achiziționați bucăți de Cuarț în loc de Azeztulit. Ca atare, dacă nu puteți sesiza diferențele la nivel subtil, energetic, este important să achiziționați aceste pietre numai din surse sigure, certificate.
Avertizment: Persoanele extrasenzitive, sensibile la energiile subtile, trebuie să utilizeze această piatră cu atenție sporită, de preferat sub supravegherea altei persoane care să știe ce trebuie făcut în cazul în care utilizatorul este copleșit de energiile cristalului.
Îngrijire: acest cristal nu are nevoie de curățare, deoarece nu absoarbe negativitatea și are energia și vibrația mult mai ridicată decât cristalul de Cuarț clasic.

PIATRĂ RECOMANDATĂ PENTRU:
ZODIILE: toate zodiile.
LUNA DE NAȘTERE: -
TALISMAN NOROCOS: -
ZIUA DE NAȘTERE: -
ANUL NAȘTERII: -
PLANETA GUVERNATOARE SAU DOMINANTĂ : Pământul și Marele Soare Central al Căii Lactee.
INFLUENȚA NUMEROLOGICĂ: -
ANIVERSARE: -
CHAKRE: toate chakrele dar în special cele superioare (6, 7)
POLARITATE: Yin și Yang.
PROFESII: shamani, vindecatori, terapeuti.

EFECTELE GENERALE ASUPRA PURTĂTORULUI:
Este o piatră profund spirituală.
Bun
pentru meditație și concentrare.
Ajută utilizatorul să avanseze în dezvoltarea lui spirituală mult mai repede.
Stimulează deschiderea celui de Al Treilea Ochi și poate aduce viziuni personale, universale, viitoare și de orientare a utilizatorului. Cristalul trebuie utilizat cu atenție sporită deoarece poate provoca dezorientare persoanelor care nu sunt obișnuite cu aceste vibrații înalte.
Induce un sentiment de liniște și pace, de bucurie profundă.
Este, datorită vibrației foarte înalte și a energiei pe care o posedă, o foarte bună piatră vindecătoare. Ea poate fi folosită la orice nivel, pentru orice afecțiune. Ajută la conștientizarea și eliminarea cauzelor care au dus la apariția bolii.
Energizează și curăță câmpul auric, stimulează și aliniază toți centri energetici ai organismului și poate stimula trezirea energiei Kundalini. Energizează apa precum și alte cristale, dacă acestea sunt ținute în preajma lui.
Conduce
utilizatorul către un nivel superior de conștiință, pentru creșterea gradului de conștientizare și înțelegere.
Elimină blocajele energetice, facilitând o distribuție uniformă și echilibrată a energiilor revitalizând astfel organismul.

Tratează inflamațiile apărute la nivelul tesuturilor și tulburările celulare.

Active Search Results
Înapoi la cuprins