Recuperarea si pastrarea energiei sexuale - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Recuperarea si pastrarea energiei sexuale

Floarea Vietii - Yin si Yang

Recuperarea și păstrarea energiei sexuale
 
Pot apărea în viață perioade când datorită anumitor factori interesul nostru față de sex să scadă. Acest fapt poate avea consecințe majore atât în plan emoțional cât și în plan fizic iar viața de cuplu poate fi grav afectată. În aceste momente putem folosi pentru a reechilibra activitatea Chakrei Sacrale trei pietre de Jasp Roșu. Mai putem folosi Rubine sau Opal Negru însă aceste cristale sunt mai scumpe și ceva mai greu de procurat.
 
Prentru a obține rezultate cât mai bune pietrele pe care le vom folosi trebuie obligatoriu purificate și este recomandat (dar nu obligatoriu) să fie efectuată procedura de conectare (Conectarea cu un cristal) individual pentru fiecare din ele.
 
Exercițiul poate fi realizat individual sau împreună cu partenerul, într-un loc liniștit în care aveți certitudinea că nu veți fi intrerupți. Camera trebuie să fie slab luminată iar pentru ca ambientul să fie și mai plăcut puteți folosi în surdină o muzică relaxantă și puteți aprinde un bețișor sau o lumânare aromatizată preferabil de culoare roșie.
 
Odată încheiate aceste pregătiri ne putem apuca de exercițiu. Acesta va fi executat pe covor, întins pe spate, cu picioarele ușor depărtate, flexate de la genunchi și tălpile așezate pe sol. Vom așeza la nivelul Chakrei Sacrale (2) cele trei pietre de Jasp Roșu astfel încât ele să formeze un triunghi echilateral cu unul dintre vârfuri îndreptat spre cap. Triunghiul este un amplificator. Așezate în acest fel, energia pietrelor va fi resimțită mai intens.
 
Așezăm mâinile pe lângă corp, cu palmele întinse pe podea și ne concentrăm asupra respirației. După câteva cicluri de respirație, când organismul se va relaxa, vom vizualiza cum din fiecare piatră se ridică o rază de lumină roșie iar cele trei raze, împreună cu triunghiul format de cele trei pietre formează un tetraedru. Continuând respirația vom vizualiza cum lumina roșie coboară din vârful tetraedrului, pătrunde în corp prin Chakra Sacrală și inundă zona pelviană zăbovind aici o scurtă perioadă de timp apoi urcă încet pe meridianele energetice, pe coloana vertebrala, până la cap.

Acest ciclu trebuie repetat de patru ori iar de fiecare dată cănd lumina roșie zăbovește în zona pelviană trebuie să vă concentrați și eventual să încercați să retrăiți o experiență sexuală pozitivă, plăcută, pe care ați avut-o în trecut sau să vă imaginați cum ar trebui să decurgă o astfel de experiență sexuală. Trebuie să simțiți căldura generată de această lumină roșie care vă inundă organele genitale.
 
Ieșirea din acest exercițiu se va face cu ajutorul câtorva cicluri de respirație.

Active Search Results
Înapoi la cuprins