Conectarea cu un cristal - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Conectarea cu un cristal

Floarea Vietii - Yin si Yang

Conectarea cu un cristal

Pentru a folosi cu eficiență maximă un cristal în procesul personal de vindecare este necesar să creem o conexiune între acesta și organismul nostru. Mai întâi cristalul trebuie purificat și descărcat de energiile acumulate până în momentul în care a intrat în posesia dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, dacă nu există alte recomandări speciale, cristalul trebuie ținut timp de 24 de ore într-un vas de lemn, sticlă sau ceramică (nu de metal) îngropat în sare de mare. După acest proces sarea va fi aruncată.

Acum putem începe exercițiul. Ne vom așeza în șezut pe podea, cu picioarele încrucișate, de preferat într-o încăpere liniștită cu lumină scăzută.
Vom ține cristalul ales în dreptul chakrei Sacrale (2), vom închide ochii și ne vom concentra asupra respirației (Respirația pe parcursul exercițiilor) timp de câteva minute. De îndată ce ne obișnuim cu ritmul respirației începem să vizualizăm (să ne imaginăm) un jet de lumină albă strălucitoare care iese perpendicular pe coloana vertebrală din zona osului sacru prin chakra Sacrală (2), și învăluie cristalul. Această lumină se extinde mai întâi spre chakra Bazală (1) și mai apoi urcă pe coloana vertebrală către toate celelalte chakre ieșind în final prin chakra Coroană (7). Menținem câteva minute această vizualizare simțind cum ne inundă organismul cu o stare de bine iar la finalul exercițiului vom vizualiza cum lumina se adună și zăbovește o clipă în chakra Celui de Al Treilea Ochi (6) coborând apoi în cristal. Acum putem deschide ochii.

Pentru ca legătura creată să nu fie alterată este de preferat ca nimeni străin să nu atingă cristalul timp de o lună de zile. După această perioadă procedeul trebuie repetat.

Cristalul poate fi purtat ca amuletă, legat cu un snur la gât (a se evita orice tip de metal) sau pe mâna stângă (care primește energie) iar pe perioada nopții trebuie ținut sub pernă sau cât mai aproape la capul patului. Poate fi folosit pentru meditație sau pentru vindecare pe chakra sau chakrele corespunzătoare culorii cristalului urmând recomandările pentru utilizarea respectivului cristal.

Acest exercițiu poate fi aplicat cristalelor de orice tip, culoare sau formă.Active Search Results
Înapoi la cuprins