Eliminarea gandurilor pesimiste - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Eliminarea gandurilor pesimiste

Floarea Vietii - Yin si Yang

Eliminarea gândurilor pesimiste


De multe ori viața ne pune în situații dificile. Când lucrurile neplăcute se acumulează poate apărea situația în care să alunecăm într-o viziune pesimistă asupra vieții. Următorul exercițiu ne va ajuta să eliminăm atitudinea pesimistă și să privim viața cu speranță și optimism.

Pentru ca acest exercițiu să își atingă scopul propus vom utiliza un Smarald sau o bucată de Verdelit (Turmalină verde). Ne vom întinde pe podea și vom așeza cristalul ales pe Chakra Inimii.

Timp de câteva minute ne vom relaxa încercând să ne golim creierul de gânduri.

Inspirăm adânc aer în abdomen timp de 2 secunde, continuăm inspirația pentru încă 2 secunde, de această dată inspirând aer în piept. Pe parcursul acestor 4 secunde de inspirație vizualizăm un peisaj, o situație trăită sau o persoană care ne face să ne simțim bine.

Timp de 2 secunde vom reține aerul în piept vizualizând cum starea de bine ne inundă întreg organismul.

Expirăm aerul din piept timp de 2 secunde, continuăm expirația pentru încă 2 secunde eliminând și aerul din abdomen. Pe parcursul acestor 4 secunde de expirație vizualizăm cum toată starea de tristețe și pesimism părăsește organismul nostru.

Corpul rămâne fără aer. Timp de 2 secunde reținem corpul fără aer vizualizând în acest timp cum negativitatea și stresul care ne-au afectat se topesc și dispar.

Se reia ciclul respirației de la început și se continuă exercițiul timp de 10 - 15 minute.

La final, timp de câteva minute ne concentrăm și retrăim senzațiile pozitive vizualizate în timpul exercițiului.


Active Search Results
Înapoi la cuprins