Regasirea sinelui adevarat - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Regasirea sinelui adevarat

Floarea Vietii - Yin si Yang

Regăsirea sinelui adevărat
 
Drumul vieții fiecăruia, începând din copilărie și până în prezent, capătă diferite traiectorii care de cele mai multe ori sunt influențate de evenimentele și problemele ce apar pe parcurs. Aceste evenimente, unele pozitive altele negative, pot ascunde sinele adevărat al fiecăruia, ne pot altera personalitatea până în situația în care să nu ne mai putem recunoaște. Aceste derapaje și dezechilibre pot fi corectate cu ajutorul unui Jadeit (Jad chinezesc de culoare verde deschis) și o lumânare de culoare verde.
 
Prentru a obține rezultate cât mai bune cristalul pe care îl vom folosi trebuie purificat și este recomandat (dar nu obligatoriu) să fie efectuată procedura de conectare (Conectarea cu un cristal).
 
Într-o încăpere liniștită, bine aerisită și slab luminată ne vom așeza pe podea sau pe ceva comod cu picioarele încrucișate. Vom efectua pentru câteva minute respirația pe parcursul exercițiilor și vom încerca să ne golim creierul de gânduri. Încetul cu încetul ne va cuprinde o senzație plăcută de relaxare și liniște. Acum este momentul să pregătim lumânarea pentru executarea exercițiului.
 
Luăm lumânarea în mână și cu un obiect ascuțit vom inscripționa pe suprafața acesteia doua cuvinte: ARMONIZARE și ECHILIBRARE. În timpul acestui ritual de pregătire a lumânării toată atenția noastră trebuie să fie direcționată către cele două cuvinte. După ce am terminat această etapă putem aprinde lumânarea. În acest fel, tot timpul cât lumânarea va arde, aceasta va degaja în cameră intenția cu care a fost investită.
 
Schimbăm poziția, întinzându-ne pe spate, poziționăm Jadeitul pe Chakra Inimii (Anahata) și apoi lăsăm mâinile pe lângă corp. Continuăm respirația pe parcursul exercițiilor și vizualizăm o lumină verde care iese din Jadeit și intrând prin Chakra Inimii se răspândește încet în tot organismul. Continuăm respirația pe parcursul exercițiilor și în același timp vom căuta în amintiri momentele în care ne-am lăsat înșelați de impresii false asupra noastră. Odată identificate aceste momente ne vom concentra asupra consecințelor și prejudiciilor create de aceste false impresii. Jadeitul, prin intermediul Chakrei Inimii, ne va ajuta să regăsim esența personalității noastre și să conștientizăm corecțiile pe care trebuie să le facem pentru a restabili echilibrul și a consolida drumul către autocunoaștere.
 
Este indicat ca exercițiul să fie repetat regulat în sesiuni de 10 - 15 minute. După încheierea exercițiului puteți lăsa lumânarea să ardă până se consumă de tot.

Active Search Results
Înapoi la cuprins