Eliminarea stresului - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Eliminarea stresului

Floarea Vietii - Yin si Yang

Eliminarea stresului
 
 
Stresul, mai precis reacția pe care o avem fiecare dintre noi în fața factorilor omniprezenți care pot induce această stare, blochează centrii energetici și poate provoca modificări morfo-funcționale, cel mai adesea endocrine care destabilizează echilibrul funcțional al organismului.
 
 
Pentru a combate acest flagel indus de stilul de viață modern vom utiliza o bucată de Aventurin (Cuarț verde). Dacă nu dispuneți de acest cristal puteți folosi pietre ce culoare verde sau roz (Cuarț Roz, Turmalină Roz, Turmalină verde, Smarald, Kutnohorit, Unakit, etc).
 
 
Exercițiul va fi executat în poziția întins pe podea sau pe o suprafață dură, într-o cameră bine aerisită. Putem folosi în surdină un fond muzical relaxant și este foarte important să ne rezervăm timpul necesar executării exercițiului. La urma urmei obiectivul nostru este să eliminăm stresul, nu să îl amplificăm......
 
 
Stând întinși pe spate ne concentrăm pe respirație (respirația pe parcursul exercițiilor) timp de câteva minute până când tensiunea din organism începe să se disipe. Luăm cristalul de Aventurin în mâna stângă și pe timpul inspirației și a retenției aerului în plămâni vizualizăm cum energia liniștitoare și vindecătoare a Cuarțului Verde pornește din palma în care este poziționat cristalul și inundă întreg organismul. Putem vizualiza această energia ca pe o lumină verde care ne învăluie încet tot corpul. După câteva cicluri de respirație ridicăm mâna și plasăm cristalul de Aventurin pe Chakra Inimii și îl plasăm acolo continuând respirația. La fiecare inspirație și retenție a aerului în plămâni vizualizăm cum energia Aventurinului intră prin Chakra Inimii și ne inundă corpul iar pe expirație și pe retenția fără oxigen vom vizualiza cum stresul și grijile cotidiene părăsesc corpul și se dizolvă în eter.
 
 
Continuați exercițiul atât cât considerați că este necesar, până când începeți să simțiți starea de liniște și relaxare care vă cuprinde corpul și cum tensiunile din piept dispar. Acum, fiind mai încrezători și judecând obiectiv, vă puteți gândi la cauzele care v-au provocat stresul și la metodele prin care puteți elimina aceste cauze.
 
 
Puteți purta cristalul cu care ați efectuat exercițiul sau după caz îl puteți plasa în apropierea dumneavoastră, acesta continuând să emită energie pozitivă pentru tot restul zilei. Exercițiul va fi repetat ori de câte ori simțiți ca stresul vă copleșește.

Active Search Results
Înapoi la cuprins