Angelit - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Angelit - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice

Index Alfabetic > Cristale A - E > ( A )

INFORMAȚII:
Denumire: provine de la termenul "angel" care înseamnă "înger".
Descriere: mineral din aceeaşi clasă cu Gipsul şi Selenitul.
Compoziție chimică: CaSO4 (sulfat de calciu)
.
Duritate: 3 - 3,5 (din 10)
.
Luciu: perlat - vitros
.
Structură cristalină: ortorombic - dipyramidal.
Culori: cel mai adesea gri-bleu, dar poate avea nuanțe de la alb până la albastru-violet, translucid sau opac.
Varietați: Bowel Stone, Vulpinite.
Notă: Deși acest mineral este catalogat ca fiind descoperit recent în Peru în 1987, există izvoare care atestă că Angelitul ar fi fost  descoperit încă din secolul XVII de către un preot iezuit.
Atenție: Poate fi confundat cu Celestitul, Calcitul albastru, Acvamarinul, Topazul, Safirul sau Calcedonia albastra. Este necesar să fie purificat prin expunere scurtă la lumina solară. Noaptea poate fi lăsat la lumina Lunii și a Stelelor. Angelitul este solubil în apă deci trebuie evitată purificarea indelungata pe aceasta cale.

PIATRĂ RECOMANDATĂ PENTRU:
ZODIILE: Berbec, Săgetător, Scorpion, Vărsător, Pești.
LUNA DE NAȘTERE: -
TALISMAN NOROCOS: -
ZIUA DE NAȘTERE: -
ANUL NAȘTERII: -
PLANETA GUVERNATOARE SAU DOMINANTĂ: Jupiter și Uranus.
INFLUENȚA NUMEROLOGICĂ: pentru cei născuți sub influența numărului 1
.
ANIVERSARE: -
CHAKRE: 5,
6, 7
PROFESII: vindecători, terapeuți.

EFECTELE ASUPRA PURTĂTORULUI:
Este o piatră a constiinţei care ajuta la ascensiunea spre vibraţiile înalte. Folosit pentru meditație și rugaciune aceasta piatră poate ajuta la vindecarea vieților anterioare și la echilibrarea karmei.
Facilitează: comunicarea cu entitățile superioare, călătoriile extracorporale, înțelegerea științelor exacte și a astrologiei.
Deblochează meridianele energetice. Poate fi folosit împreună cu practicarea mantrelor pentru obținerea unor rezultate deosebite.
Ajută: la acceptarea adevărului și a lucrurilor care nu pot fi schimbate, a destinului, la acceptarea viitorului precum și desprinderea de trecut, ajută la conexiunea psihică cu Universul și tărâmul angelic.
Amplifică capacitățile telepatice mai ales intre persoanele care se iubesc (iubit-iubită sau membrii aceleiași familii cum ar fi soț-soție, mama-copil etc). Se spune ca două persoane aflate la distanță mare una de alta pot menține comunicarea telepatică mult mai ușor daca poartă fiecare câte un cristal de Angelit. Această proprietate a Angelitului va fi mult amplificată dacă ambele cristale sunt programate și dedicate comunicării telepatice.
Piatră recomandată pentru terapeuți și vindecători atât datorită ajutorului pe care îl oferă în activitatea de vindecare cât și ca protecție împotriva energiilor acumulate pe parcursul terapiilor.
Stimulează: percepția, vigilența, atenția. Amplifică personalitatea și încrederea de sine, bunătatea și sensibilitatea.
Atenuează durerea și stimulează vindecarea, are acțiune diuretică și este foarte util în controlul greutății corporale, în timpul curelor de slăbire și mai ales după acestea.

Active Search Results
Înapoi la cuprins