Orgonit - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Orgonit - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice

Index Alfabetic > Cristale K - O > ( O )

INFORMAȚII:
Denumire: după energia eterică descoperită și măsurată în 1940 de către Dr. Wilhelm Reich, pe care acesta a denumit-o Energie Orgonică. Acesta a confecționat niște cutii, alternând straturi de fibră de sticlă (substanță organica) și lână de oțel (substanță anorganică) și a constatat ca astfel poate acumula energie eterică, rezultând astfel așa numiții Acumulatori Orgonici.
Descriere:
acest material NU poate fi găsit în natură și este un amestec de mai multe materiale organice și anorganice după cum urmează: răsină (material organic), pulbere sau șpan metalic - aluminiu, cupru, fier (material anorganic), diverse cristale (în funcție de preferințe sau compatibilități sau de anumite efecte care se urmărește a fi obținute), bobine de cupru. Toate acestea sunt asamblate în diverse forme, într-o anumită ordine și sens și au rolul de a transforma energiile orgonice negative în energii orgonice pozitive.
Culoare: poate avea orice culoare, semitransparent, translucid dau opac.
Duritate: 1 - 2,5 (din 10).
Luciu: sticlos.
Avertizment: este foarte important modul în care se asamblează aceste materiale și evident calitatea materialelor, aceste amănunte putând influența semnificativ rezultatul final și puterea orgonitului.
Legenda: în anii 90', cuplul de clarvăzători format din Don și Carol Croft a descoperit, în urma unor cercetări efectuate pe internet și a unor analize empirice, că amestecul dintre o substanță organică (rășină) și una anorganică (șpan metalic), turnate în forme mici, produce o substanță care atrage energia eterică similar cu acumulatorii orgonici ai lui Reich. Înzestrată cu un puternic simț al energiilor subtile, Carol Croft a mai făcut un pas înainte adăugând în amestec mici cristale de cuarț, datorită capacității acestora de a colecta eficient, transmuta și emite energia eterică. Astfel, în timpul procesului de uscare, rășina se contractă strângând practic continuu cristalele din interiorul ei și făcând ca acestea să devină polarizate în urma creării unui binecunoscut efect piezoelectric în interiorul cristalului. Se crede că acest lucru contribuie semnificativ la funcționarea orgonitului atât de eficient ca un generator de energie pozitivă.
Aplicații: se amplasează în locurile cu o concentrație mare de energie electro-magnetică (spre exemplu monitorul calculatorului, între calculator și operator, pe televizor, etc), în zonele geopatogene, direct pe sol, pentru a anula efectele nocive, în preajma plantelor pentru buna lor dezvoltare, pe corp, în zonele organelor sau membrelor cu probleme sau în zonele cu dezechilibre energetice, în cazul unor dureri sau afecțiuni acute se plasează cu baza pe locul afectat, în cazul unor afecțiuni cronice se plasează alternativ (o perioada de timp cu baza apoi cu vârful spre zona afectată), pe centrii de fortă (chakre) pentru dinamizarea și armonizarea lor (cu vârful spre centrul respectiv), pentru energizare și armonizare globală a ființei se plasează în fața corpului, la baza coloanei vertebrale.

EFECTELE ASUPRA PURTĂTORULUI / DEȚINĂTORULUI:
Transformă:
energia ambientală negativă în energie pozitivă și generează continuu energia vieții. Funcționează neîntrerupt 24/24 ore și are eficiență, în funcție de formă, de materialele folosite la confecționarea lui și de modul în care a fost asamblat, de la câțiva zeci de metri în mediu urban poluat intens, până la câteva sute de metri în mediu natural. Poate fi personalizat, în componența lui putând fi introduse cristale și minerale recomandate pentru persoana care îl va utiliza.
Amplifică: în ființa celor care îl utilizează procesele de transmutare și de sublimare benefică a energiilor.
Purifică: mediul la nivel subtil, energetic.
Atenuează: efectele negative ale radiațiilor electro-magnetice (calculator, TV, telefon mobil, rețele electrice).
Accelerează: procesele de vindecare (la toate nivelurile: fizic, emotional și mental)
Creează: o stare de echilibru și armonie interioară.
Reduce: perioada necesară somnului și facilitează apariția viselor lucide.
Are: efect de protecție împotriva transmisiilor psiho-mentale negative (deochi, farmece, vrăji, atacuri psi, etc).
Favorizează: considerabil stările de interiorizare și meditație.
Ajută: la buna dezvoltare a plantelor.

Active Search Results
Înapoi la cuprins