Boji - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Boji - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice

Index Alfabetic > Cristale A - E > ( B )

INFORMAȚII:
Denumire: astfel au fost denumite de o fată pe nume Karin, spune legenda, care a descoperit adevarata energie și putere vindecătoare a pietrelor.
Descriere: Sunt pietre de shaman, iar o caracteristică esențială a acestor pietre este aceea că trebuie achiziționate și ținute în pereche. Cea netedă este de sex feminin iar cea colturoasă este de sex masculin.
Sunt considerate pietre vii. Miezul acestor pietre este format din gresie iar partea exterioară dintr-un compus de fier, fosfor și var. Cum s-au format și ce a cauzat formele lor neobisnuite ramâne un puzzle încă nerezolvat. Există diverse teorii cum că formarea lor ar fi avut loc în urmă cu 130 - 155 milioane de ani.
Culoare: gri închis până la maro, uneori cu nuanțe de albastru.
Duritate: 4 - 7 (din 10)
Luciu: mat, rugos.
Îngrijire: pot fi spălate chiar și cu periuța de dinți dacă este necesar, apoi trebuie lăsate la soare și la lună pentru a se încărca cu energie. Pentru că sunt considerate pietre vii trebuie să vă purtați cu ele ca atare.  Nu trebuie să le separați niciodată, nici chiar atunci când le purificați. Cu toate acestea, piatra androgină (cea de sex masculin) poate fi folosită și singură deoarece are o putere egală cu cea a unei perechi.
Notă: Numai cu certificat de autenticitate puteți fi sigur că aceste pietre sunt originale și au calitățile nealterate, pure și active pentru care aceste pietre sunt atât de căutate. Prin urmare, se recomandă prudență fără acest certificat.
Legenda: Karin este o fată care trăiește încă în inima Americii. Într-una din zile, copil fiind, bunicul ei i-a adus o pereche de pietre ciudate ca să se joace cu ele. Erau două pietre negre pe care bunicul ei le găsise plimbându-se pe teritoriul al cărui proprietar era. Când Karin a luat pietrele în mână a simtit un flux de energie linistitor și cald. Era vorba de spiritul acestor pietre. Din acea clipă Karin a îngrijit pietrele și s-a purtat cu ele ca și cum ar fi fost vii și ar fi fost cele mai bune prietene ale ei. Pe zi ce trecea ea a simțit din ce în ce mai multă energie venind din partea pietrelor. La început nimeni nu a crezut-o pe micuța Karin când aceasta povestea despre energia pietrelor, însă Karin, utilizând puterea pietrelor a vindecat aripa unei ciori pe care o ingrijea și aceasta și-a luat zborul, toata lumea a acceptat și a recunoscut puterea pietrelor. Karin a botezat cei doi camarazi ai săi Boji.

PIATRĂ RECOMANDATĂ PENTRU:
ZODIILE: toate zodiile dar în mod special Varsător, Scorpion, Leu, Taur.
LUNA DE NAȘTERE: -
TALISMAN NOROCOS: Vărsător.
ZIUA DE NAȘTERE: -
ANUL NAȘTERII: -
PLANETA GUVERNATOARE SAU DOMINANTĂ : Soare.
INFLUENȚA NUMEROLOGICĂ: pentru cei nascuti sub influenta numerelor 1 si 9.
ANIVERSARE: -
CHAKRE : toate chakrele.
POLARITATE: cea masculină / yang, cea feminină / yin.
ALTELE:
recomandate pentru șamani, vindecători, terapeuți.


EFECTELE ASUPRA PURTĂTORULUI:
Sunt prieteni puternici, ajutoare și tovarăși de încredere.
O pereche:
de pietre Boji acționează ca o sursă de energie (baterie), cu un pol pozitiv și un pol negativ, ceea ce determină circulația energiilor prin organism, eliminând astfel blocajele energetice.
Aduce: echilibru, pace interioară, armonie, cunoaștere, lumină și bucurie.
Generează: un sentiment profund de unitate între oameni dar pătrund și în plante și animale. Pot fi folosite pentru a ajuta animalele aflate în suferință.
Activează: chakrele și conferă un mai mare echilibru între forțele yin și yang.
Regenerează: și stimulează activitatea celulară individuală aducând suficientă energie chiar pentru a întineri celula.
Bun: pentru meditație (pentru a vă ancora în pământ după o meditație profundă).
Stimulează: sistemul nervos, fluxul de energie.

Active Search Results
Înapoi la cuprins