Wavelit (Bialit) - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice - Energia Cristalelor

Du-te la conținut

Wavelit (Bialit) - proprietati fizice si metafizice, indicatii terapeutice

Index Alfabetic > Cristale U - Z > ( W )

INFORMAȚII:  
Denumire: a fost dată în anul 1805 după numele medicului și mineralogistului englez William Wavell care a descoperit și a studiat acest mineral.
Descriere:
este un mineral secundar întâlnit cel mai adesea sub formă de aglomerări fibroradiante, semisferice sau globulare, compuse din mici cristale fibroase sau sub formă de ace, în rocile metamorfice cu conținut de aluminiu, în limonit sau în venele hidrotermale. Poate fi întâlnit de asemenea sub formă de crustă pe matricea de bază sau ocazional în depozite stalactitice. Extrem de rar formează cristale distincte. Apare în asociere cu Variscite, Crandalite sau Limonite.
Compoziție chimică: Al3(PO 4)2(OH,F)3 * 5H2O. (fosfat bazic hidratat de aluminiu).
Duritate: 3,5 - 4 (din 10).
Luciu: vitros, rășinos uneori perlat, translucid până la transparent.
Sistem de cristal: ortorombic.
Culori: incolor, alb, gălbui, galben-verzui, maroniu mai rar albastru.
Alte denumiri: Bialit, Kapnikit, Devonit.
Legenda:
spune despre această piatră că ajută utilizatorul să conștientizeze și să recunoască "legea unicității", faptul că fiecare dintre noi suntem la fel, clădiţi din aceleaşi ingrediente cosmice, conţinem TOTUL şi provenim din aceeaşi SURSĂ.
Exploatări: S.U.A., Brazilia, Bolivia, Congo, Marea Britanie, Irlanda, Rusia, Republica Cehă, Germania, Australia, Japonia, China.
Atenție: vibraţia acestei pietre este în legătură cu fazele Lunii, aceasta începând să crească dramatic în perioada de Lună Nouă şi atingând apogeul la Lună Plină.
Îngrijire: este o piatră cu duritate redusă, de aceea este indicat să fie manipulată cu grijă și trebuie ferită de șocuri mecanice. Poate fi purificată periodic sub jet de apă călduță iar pentru încărcare trebuie lăsată peste noapte la lumina Lunii.

PIATRĂ RECOMANDATĂ PENTRU:
ZODIILE:
Rac, Balanță, Vărsător.
LUNA DE NAȘTERE: -
TALISMAN NOROCOS: -
ZIUA DE NAȘTERE: -
ANUL NAȘTERII: -
PLANETA GUVERNATOARE SAU DOMINANTĂ: Luna.
INFLUENȚA NUMEROLOGICĂ: pentru cei născuți sub influența numarului 1 și 2.
ANIVERSARE: -
CHAKRE: toate, predominant Chakra Inimii (4) și Chakra Coroană (7).
POLARITATE: Yang.
PROFESII: -  

EFECTELE ASUPRA PURTĂTORULUI:
Ajută în gestionarea situațiilor dificile și determină luarea celor mai bune decizii pentru rezolvarea acestora. Wavelitul îți va spune întotdeauna "privește imaginea de ansamblu înainte de a lua o decizie pripită".
Aduce dragoste, credință, empatie cu cei din jur, compasiune și acceptare.
Aliniază chakrele, curăţă aura, îmbunătăţeşte curgerea fluxului de energie cosmică prin meridianele energetice menținând astfel echilibrul energetic atât la nivelul corpurilor eterice cât și pentru corpul fizic.
Facilitează vindecarea sufletului în urma unor traume sau abuzuri petrecute în viața actuală sau în viețile anterioare. Prin acțiunea sa acesta scoate la lumină evenimentele traumatice ce s-au fixat în subconștient și ajută la perceperea acestora într-o perspectivă nouă, eliberatoare.
Bun pentru inimă și sistemul circulator. Echilibrează tensiunea arterială, și reduce palpitațiile cardiace. Optimizează numărul de celule roșii și celule albe din sânge.
Stimulează sistemul imunitar și reformulează memoria celulară.

Îmbunătățește abilitățile psihice și mărește capacitatea intuitivă.

Active Search Results
Înapoi la cuprins